Image
Author Friday, Jun 18, 2021

21+ Fotomu Ning Kamarku Ning Atiku Pics

Download lagu lagu fotomu ning kamarku neng atiku mp3 gratis (5.10 mb) dan streaming kumpulan lagu lagu fotomu ning kamarku neng atiku (03:43 min) terbaru . Mung nyawang fotomu ning kamarku.

Chord Gitar Dan Lirik Lagu Lintang Ati Safira Inema Lintang Sing Ono Ning Wengi Tribun Wow
Chord Gitar Dan Lirik Lagu Lintang Ati Safira Inema Lintang Sing Ono Ning Wengi Tribun Wow from cdn-2.tstatic.net
Esemmu lan guyumu biso gawe senenge atiku Mung nyawang fotomu ning kamarku. Fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku ngene rasane yen kangen kowe tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase (intro) am em f g c (chorus) c g fotomu ning kamarku am g f ning atiku koyo kowe neng sandingku. Saben ndino mung tansah gawe loro ning ati mergo seneng blinjani janji ra tau. Fotomu ning kamarku ning atiku koyo kowe ning sandingku Biso gawe senenge atiku suwe ra ketemu neng endi paranmu opo kowe isih eling aku. Download lagu lagu fotomu ning kamarku neng atiku mp3 gratis (5.10 mb) dan streaming kumpulan lagu lagu fotomu ning kamarku neng atiku (03:43 min) terbaru . Biso gawe ayeme atiku nganti saiki kowe isih tak tunggu nganti kapan kowe ninggalke aku. Aduh simbok rungokno tangis atiku. Janjimu lan tresnamu biso gawe ayeme atiku nganti saiki kowe isih tak Fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku ngene rasane yen kangen kowe. Fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku Yen aku kangen, kangen karo sliramu. Fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku ngene rasane yen kangen kowe tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase Ra bakal ilang, jenengmu ning atiku

Fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku

Fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku ngene rasane yen kangen kowe. Saben ndino mung tansah gawe loro ning ati mergo seneng blinjani janji ra tau. Janjimu lan tresnamu biso gawe ayeme atiku nganti saiki kowe isih tak Esemmu lan guyumu biso gawe senenge atiku Mung nyawang fotomu ning kamarku. Fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku (intro) am em f g c (chorus) c g fotomu ning kamarku am g f ning atiku koyo kowe neng sandingku. Download lagu lagu fotomu ning kamarku neng atiku mp3 gratis (5.10 mb) dan streaming kumpulan lagu lagu fotomu ning kamarku neng atiku (03:43 min) terbaru . Ra bakal ilang, jenengmu ning atiku Biso gawe senenge atiku suwe ra ketemu neng endi paranmu opo kowe isih eling aku. Fotomu ning kamarku ning atiku koyo kowe ning sandingku Aduh simbok rungokno tangis atiku. Fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku ngene rasane yen kangen kowe tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase Yen aku kangen, kangen karo sliramu. Fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku ngene rasane yen kangen kowe tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase Fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku ngene rasane yen kangen kowe. Biso gawe ayeme atiku nganti saiki kowe isih tak tunggu nganti kapan kowe ninggalke aku.